banner_djurssommerland.jpg

banner_kattegatcente02.jpg
banner_reepark01.JPG
banner_kattegatcenter.jpg
bannePool1.jpg
banner_legeplads_2.jpg
banner_reepark.jpg

Ferie med oplevelser for børn
Farlige og fredelige dyr -
Vilde rutchebaner og jonglering med ild
Indenfor en halv times kørsel fra Blushøj Camping finder du Djurs Sommerland samt ikke mindre end tre dyreparker og et akvarium, med mulighed for at opleve (næsten) hele klodens dyr.

Lige fra pingvinerne fra sydpolen og hajerne i Kattegatcentret til leoparder og næsehorn fra savannen i Afrika i Ree Park - og isbjørnene fra nordpolen i Skandinavisk Dyrepark. 

I Munkholm Zoo kan du også finde eksotiske dyr, men også mere hjemlige dyrearter - hvor mange osse er klappe- og kæledyr.  

Og på Blushøj sker der selvfølgelig også noget....

Se BlushøjS KalendeR 
Ree Park
I den store safaripark kan du rejse fire verdensdele og opleve en verden fuld af fascinerende dyr. I naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd.

Gå ikke glip af dyrefodringerne, hvor de dygtige guider fortæller om dyrene. Se de glubske løver springe efter fodret, de livlige oddere blive udfordret i at finde maden eller geparden jage føden med 70 km i timen. 

 REE PARK - hjemmeside
Skandinavisk Dyrepark
Oplev de nysgerrige isbjørneunger i deres eget anlæg og se dem lege, lave ballade og gå på opdagelse med deres mor. I den store isbjørnepark kan du også møde de fire gigantiske voksne hanner. Det giver et sug i maven, når rundt regnet 2 tons isbjørn plasker med vand - lige under dine fødder.

Du kan også møde brunbjørne, havørne og ulve, og mange andre nordiske dyr i dyreparken.

 Køb pakke: Ophold & EntrE
Djurs Sommerland
Tag familien med i nordeuropas største sommerland.
Glæd jer til de største rutschebaner, det kæmpestore vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser.

Djurs Sommerland ligger i Nimtofte på Djursland, - det mest besøgte sommerland i Norden og den fjerdestørste forlystelsespark i Danmark. Blandt de mest kendte forlystelser er "Tigeren", der åbnede i maj 2019 - men du har måske også hørt om "Juvelen" og "Piraten"?

 Køb pakke: Ophold & EntrE
Kattegatcentret 
I Kattegatcentret kan du blandt andet opleve store tropiske hajer blive fodret og trænet, opleve fiskene fra Kattegat - samt 250 arter dyr fra hele verden.

Anlægget med pingviner åbnede i 2023. Det er det eneste  - af kun otte pingvinanlæg i verden, hvor du står i samme rum som subantarktiske pingviner. Æselpingvinen er verdens hurtigste pingvin med en tophastighed på 36 km/t! Den har fået sit navn for sit høje, æsellydende kald.
Det er verdens tredjestørste pingvin.

Kattegatcentret  hjemmeside
Sommeraktiviteter på Blushøj
Der er ALTID masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter på Blushøj Camping. Men...i skolebørnenes sommerferie skruer vi ekstra op for blusset! Vi får bla en gallaforestilling med Cirkus Aroma, og en UGE med cirkusskole hvor man kan lære at jonglere, gå på glas - og meget, meget mere.  

Vi får besøg af en magisk tryllekunstner med et stort trylleshow, Billy Bang dukker op med ægte cowboylassoer og sin "
ko-presse-mælkemaskine" - og klovnen Karl Smart dukker også op.  Nåja, - og så holder vi altså også en spændende skattejagt med flotte præmier."

Læs mere her
 
Natur, oplevelser og action - her windsurfing
Munkholm Zoo
Masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde. Munkholm Zoo ligger i fredfyldte omgivelser på Djursland og byder på heldagsoplevelser for familien. Klap en kanin, rør ved en ged, mærk på en slange, rid en tur på en pony, eller se på de mange andre spændende dyr i parken. Munkholm Zoo er overskueligt, børnene bliver ikke væk, og der er aldrig langt til et nyt dyr - eller til den alsidige legeplads. 

MUNKHOLM ZOO - hjemmeside
Skating ved Maltfabrikken  
Spænd hjelmen, smør hjulene og lad dine børn skate løs dagen lang på skaterbanen foran ungemiljøet på Rampen.

Alle aldre er tilladt – så forældre og bedsteforældre er naturligvis også velkomne til at kaste sig ud i ‘kick flips’ og ‘board slides’.  

Læs mere om Rampen 
 
Naturoplevelser
Søger du brede hvide sandstrande? Grønne bøgeskove? Smukke panoramaudsigter? Grusveje og stier der snor sig mellem bakker og oldtidshøje? Fredfyldte søer med rigt fugle- og dyreliv? Synet af en fiskeørn der lydløst svæver forbi? Smukke hvide birkestammer? Stille vand i en vig? Marsvin der boltrer sig i bølgerne? Eller måske store bølger og rå stenkyster med strandkål og lave vækster? 

Djursland har det hele - her finder du store naturoplevelser - også for børn.
Nationalpark Mols Bjerge 
Når teltet eller campingvognen er opstillet på Blushøj Camping, er der ikke langt til masser af gode og spændende oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge.

Nationalparken har egen hjemmeside hvor du kan finde masser af information, brochurer, kort, forslag til ture, spændende videoer og meget mere.
Gå selv på opdagelse på siden - klik her »

Vi har naturligvis også kort og brochure i informationen.