banner_kattegatcente02.jpg
Kattegatcenter
banner_ebeltoft1.jpg
banner_legeplads_2.jpg
bannePool1.jpg
banner_djurssommerland.jpg
banner950_windsurf.JPG
banner_havnen.jpg
banner_kattegatcenter.jpg
banner_reepark.jpg

Aktiviteter på Blushøj i 2024


Standerhejsning
Åbning af swimmingpool
Cirkus Aroma Gallaforestilling
Cirkus Aroma på Blushøj 
Hver sommer omdannes Blushøj til et Cirkus når Cirkus Aroma rykker ind med stort telt og artister.
Så bydes der velkommen til meterhøj ethjulet cykelkomik, tempojonglering med og uden ild, mysti-magisk trylleri,  publikumsinddragende gags for store & små, kæmpemæssig mega-jonglering samt meget, meget mere…

 
Cirkus Aroma - Cirkusskole
Cirkus Uge i uge 27
4 timer om dagen i 4 dage omdannes pladsen til Cirkusskole hvor vi øver vi f.eks. jonglering, et-hjul, hula-hop, linedans, akrobatik, balance, trylleri, gøgl, fup & fiduser samt meget, meget mere.

Cirkusskolen er for alle, uanset alder og tidligere erfaring og afsluttes med stor forestilling.
 
Klovnen Karl Smart
Sjov og charmerende klassisk klovn, med glimt i øjet, rød næse og store sko.
En sød klovn med sin egen hyggelige personlighed. Fuld af sjove klovnerier, som får publikum til at trække på smilebåndet og oven i købet aktiverer lattermusklerne.

Klovnen Karl Smart elsker ping-pong med publikum. Det er ikke altid let at være klovn, da han ofte møder nye udfordringer. Der er mange følelser på spil undervejs. Ind imellem kan han have brug for publikums gode råd og vejledning for at løse de udfordringer, han møder på sin vej. Vær med til at opleve den store begejstring når tingene så efterfølgende lykkes.
 
Billy Bang Show

Billy Bang tager hele familien med ind i et spændende cowboyunivers. Billy Bang underholder med et show, hvor alle får et indblik i, hvad et rigtig cowboy-liv indeholder.
Hør blandt andet om, hvordan han fanger kalvene, og se hans smarte specialopfundne lasso. Hjælp ham med at få ko-presse-mælkemaskinen til at virke. Og mon ikke nok han beviser, hvad han kan med en skyder. Alt kan ske. Stemningen bliver høj… 

Nyd den fine kulisse og alle effekterne, som er med til at give den helt rette stemning.
 
Kenneth Bauns Store Trylleshow
Publikum tages med på en pragtfuld rejse gennem magi, komik og sjove overraskende indslag, til stor fornøjelse og beundring for tilskuere i alle aldre. Et trylleshow der indeholder imponerende og visuelle wow-effekter, som giver publikum en fornemmelse af, at de lige har set det umulige ske på forunderlig og mirakuløs vis.

Med en tryllekunstner og stemningen helt i top, bliver der lagt op til en god gang motion af lattermusklerne, når det festlige og farvestrålende trylleri folder sig ud.