Book Camping


Her har du mulighed for at booke din campingferie hos os.

Kystnære pladser ligger alle tæt på vandet og mange af dem har en flot udsigt til Kattegat. Hvis vinden er i øst er det en god idé at bruge stormstropper, specielt i forår og efteråret.

Pladserne fra nr. 29 til 36 og fra nr. 82 til 91 kan ikke bookes på forhånd, hverken online, pr. telefon eller mail.

Pladser med læ og Skygge har alle mulighed for at du vender forteltet mod syd, samtidig med at den varme middagssol skærmes af træer eller terrænet. Uanset om vinden er i nord, øst, vest eller syd er der næsten altid læ.

Pladser ved Servicebygning ligger alle i nærheden af en af de 2 servicebygninger, nogle vil have adgang til servicebygningen via trapper, mens andre har adgang via rampe.

Pladser ved Legepladsen er enten en del af det store område lige ved siden af legepladsen. Området er ikke inddelt med numre og det er specielt velegnet til telte, her finder man selv et område og stille sit telt, den dag man ankommer. Der er også mulighed for at ligge lige overfor legepladsen, med teltet mod vest.

Teltpladser er de pladser der ligger tætteste på vandet, herfra er der et stykke vej til servicebygningerne. På pladser 1A, 1B, 1C og 2-6 er der mulighed for strøm. På pladserne T6 - T12 der er ikke mulighed for tilslutning til strøm, dette område er ikke inddelt med numre og man finder selv et sted at stille sit telt, den dag man ankommer. Kommer du med telt, må du booke en plads i alle kategorier.

Standard Pladser ligger spærdt over det meste af pladsen og her finder du både nord, syd, øst og vest vendte pladser.

Udlejnings Telte er familietelte med senge i 2 soverum, køkken og opholdsrum. Der er plads til 4 personer. læs mere

Hytterne er indrettede med 2 soverum; ét med en dobbeltseng og ét med køjeseng. Der er køkken og opholdrum og en hems med 2 sovepladser. Hytteprisen er inkl. 4 personer. Evt. ekstra personer betaler alm. overnatningspris. læs mere

Du har altid mulighed for at forlænge eller afkorte dit ophold, også efter ankomst.

Se også muligheden for pakkeophold

En pladsoversigt findes her