Campingferie på Blushøj Camping


På Blushøj Camping har vi pladser der ligger helt ud til Kattegat med en skøn udsigt, mens andre pladser byder på mere læ og skygge - og atter andre ligger tæt på legeplads og servicebygninger.

Nogle pladser er reserveret til telte, men på alle andre pladser er du velkommen med både telt, campingvogn og autocamper.

Se mulighederne herunder - og book netop DiN favoritplads. 

 

Kystnære pladser

Disse pladser ligger tæt på vandet - mange med flot udsigt over Kattegat.
 


Du har altid mulighed for at forlænge eller afkorte dit ophold, også efter ankomst.

Se også vores pakkeophold »Direkte ved Kattegat

Med udsigt til Hjelm - utroligt naturskønt på spidsen af Djursland, ca. 4 km sydøst for Ebeltoft ligger Blushøj Camping. Pladsen er anlagt i terrasser (ca. 40 niveauer fra 3 til 30 m over havet) direkte ud til Kattegat. Mange af pladserne har en flot udsigt over havet - og til den historiske ø Hjelm. 

Den varierede beplantning på de mange skråninger, gør en tur rundt på pladsen til en speciel oplevelse. Her er det ikke kun campingvogne, der møder øjet, men de grønne nuancer og det vekslende lysspil i havet, der fæstner sig på nethinden.

På stranden og ved badebroen

På stranden kan børnene boltre sig - fange krabber mellem stenene, bade fra badebroen - eller I kan gå på jagt efter fossiler.  Hvis I er heldige møder I måske endda et marsvin eller en sæl der leger i bølgerne.
 
Fra stranden lige nedenfor pladsen - og langs kysten både mod nord og mod syd, er der en række gode fiskepladser.       
 
Vi har også både og kajakker som I kan leje til en tur på vandet.

Moderne faciliteter og oplevelser

På Blushøj finder du naturligvis moderne faciliteter såsom swimmingpool og servicebygninger med gode badefaciliteter og køkken/opholdsstue og terrasse. I den ene servicebygning finder du endvidere vaskeri og et puslerum. 
 
Legepladsen med hoppepude er et herligt mødested for børn i alle aldre. 
På pladsen finder du desuden butik, mini-golf og petanquebane.