Book Camping - hold din ferie på Blushøj


På Blushøj Camping har vi nogle pladser der er reserveret til telte, mens alle andre pladser må benyttes af både telte, campingvogne og campere.

Nogle pladser ligger helt ud til Kattegat med en skøn udsigt, mens andre pladser byder på mere læ og skygge - og atter andre ligger tæt placeret på servicebygninger og legepladsen. Du kan se de forskellige kategorier som vi benytter i bookingen af pladserne herunder.

Book nu >

 

Kystnære pladser

Pladser i denne kategori ligger alle tæt på vandet, og mange af dem har en flot udsigt til Kattegat. Hvis vinden er i øst er det en god idé at bruge stormstropper, specielt i forår og efteråret.

Bemærk:
Pladserne fra nr. 29 til 36 og fra nr. 82 til 91 kan ikke bookes på forhånd, hverken online, pr. telefon eller mail.

Pladser med læ og skygge

Her kan du vende forteltet mod syd, samtidig med at den varme middagssol skærmes af træer eller terrænet. Uanset om vinden er i nord, øst, vest eller syd er der næsten altid læ på disse pladser.

Pladser ved Servicebygning

ligger alle i nærheden af en af de 2 servicebygninger, nogle vil have adgang til servicebygningen via trapper, mens andre har adgang via rampe.

Pladser ved Legepladsen

er enten en del af det store område lige ved siden af legepladsen. Området er ikke inddelt med numre og det er specielt velegnet til telte, her finder man selv et område og stille sit telt, den dag man ankommer. Der er også mulighed for at ligge lige overfor legepladsen, med teltet mod vest.

Teltpladser

er de pladser der ligger tættest på vandet. Herfra er der et stykke vej til servicebygningerne. På pladser 1A, 1B, 1C og 2-6 er der mulighed for strøm. På pladserne T6 - T12 der er ikke mulighed for tilslutning til strøm, dette område er ikke inddelt med numre og man finder selv et sted at stille sit telt den dag man ankommer. Kommer du med telt, må du booke en plads i alle kategorier.

Standard Pladser

ligger spredt over det meste af pladsen og her finder du både nord, syd, øst og vest vendte pladser.

Hytterne 

er indrettede med 2 soverum; ét med en dobbeltseng og ét med køjeseng. Der er køkken og opholdrum og en hems med 2 sovepladser. Hytteprisen er inkl. 4 personer. Evt. ekstra personer betaler alm. overnatningspris. læs mere

 

Du har altid mulighed for at forlænge eller afkorte dit ophold, også efter ankomst.


Se også muligheden for pakkeophold

En pladsoversigt findes her

Book nu >