På en ferie skal du kunne slappe af. Derfor vil vi også gerne gøre det let at finde svar på praktiske spørgsmål før i ankommer - eller når I er flyttet ind på pladsen.  

 

FAQ  - spørgsmål og svar om pladsen

Ja - I forbindelse med COVID-19/Corona gælder myndighedernes retningslinjer for ophold i det offentlige rum på campingpladsen.  Læs mere - klik her....

Ja - det må I gerne - hunde er meget velkomne. Men husk - at hunden altid skal være i snor på pladsen - og at I selv skal samle op efter den....

I campingpladsens kiosk/butik kan du finde diverse dagligvarer. I Ebeltoft (4 km) finder du flere store dagligvarebutikker, men også mange spændende specialbutikker med lokale fødevarer.
Du kan også bestille dit morgenbrød så det ligger klart til dig i morgen kl 8.

Ja - du kan bestille dit morgenbrød så det ligger klart til dig i morgen kl 8.

Ja - bommen bliver lukket i tidsrummet 22:00 - 07:00. Hvis du ankommer til pladsen i det tidsrum kan du benytte vores gæsteparkering ved receptionen.

Du skal huske at holde 1,5 meter til skelpælen og derved sikre minimum 3 meter til naboen. Orienter dig om hvor nærmeste brandslukningsudstyr er placeret. Se campingpladsens oversigtskort for placering..

Al færden udendørs og indendørs på pladsens område, brug af faciliteter og aktiviteter er på eget ansvar. Hvis uheldet er ude, vil det være Jeres private fritids-/ulykkesforsikring, som skal dække familiens medlemmer under opholdet.