På en ferie skal du kunne slappe af. Derfor vil vi også gerne gøre det let at finde svar på praktiske spørgsmål før i ankommer - eller når I er flyttet ind på pladsen.  

 

FAQ - spørgsmål og svar om pladsens faciliteter

Pladsen har 2 servicebygninger der begge er åbne hele døgnet. I forbindelse med rengøring kan det dog forekomme at bygningerne kortvarigt kan være delvist lukkede. Hvis der pågår rengøring - så spørg venligst personalet om det er i orden at benytte bygningen.

Ja - vi har trådløst internet på dele af pladsen. Det hedder Blushoj Hotspot og der kræves ikke kode.

I bruse automaterne anvendes der poletter. Automaterne er udstyret med en start/stop funktion. Poletterne der koster 10 kr. pr stk. giver ca . 5 minutters varmt vand og kan købes i butikken.

Ja - det er der. I den største servicebygning finder du vores vaskeri med vaskemaskiner, tørretumbler og centrifuge. Poletter til vaskemaskine og tumbler kan du købe i butikken.
Polet til vaskemaskine: kr. 35, og polet til tumbler kr. 15 (45 minutter).

Swimmingpoolen er åben fra ca 1. juni til midt i august.
Åbningstiderne er 10:00 - 20:00. Det er gratis at benytte poolen - men du skal benytte er adgangskort. Dette får du i informationen. Mistede adgangskort koster 100 kr - så pas godt på det. 

Vi har 2 områder på pladsen hvor du kan komme af med dit affald. Vi vil gerne passe på miljøet og bruger kildesortering - så der er mulighed for at sortere flasker, dåser, plastic, papir og pap osv. Vi håber at I vil være med til at passe på miljøet sammen med os.