Faciliteter 

 

Servicebygning
puslerum
opholdsstue
køkken
køkken
køkken
vaskeri
terrasse

Servicebygninger

På Blushøj Camping har vi to servicebygninger der er åbne hele døgnet.

Toiletter og badefaciliteter finder du i begge bygninger. I bruse automaterne skal der anvendes poletter. Disse koster 5 kr, og giver ca 5 minutters varmt vand købes i kiosk/information.

Køkken finder du i vores store servicebygning - med kogepladser, ovne, microovn, kogekande og kaffemaskine - og naturligvis god plads til opvasken. 

Opholdsstue med god plads til hygge og tv-kigning finder du lige ved siden af køkkenet - også i den store servicebygning.

Terrassen med mange gode spisepladser ligger lige uden for køkken og dagligstue.

Vaskemaskiner, centrifuge og tørretumbler finder du i den store servicebygning.
Poletter til vaskemaskine og tørretumbler, og vaskepulver kan du købe i butikken.
Polet til vaskemaskine: 35 kr, Polet til tørretumbler: 15 kr (45 minutter)

Puslerum - med plads til at pusle og vaske de mindste campister, finder du i den store servicebygning  

I forbindelse med rengøring kan det forekomme, at bygningerne er lukkede. Hvis der pågår rengøring - så spørg venligst rengøringspersonalet om det er i orden at benytte den pågældende bygning.
 
butik6.jpg
butik2.jpg
butik3.jpg
butik1.jpg
butik4.jpg

Kiosk/Infomation

I kiosken kan I finde diverse dagligvarer og der er mulighed for at bestille morgenbrød til morgenen efter. Herfra udlejes også grej til minigolf og båd/kajak, samt cykler i flere størrelser. I Informationen kan I få kort over og brochurer fra området, og alle spørgsmål tages imod med smil. 
 
Hvis I planlægger et besøg i nogle af områdets attraktioner, så kan et udvalg af billetter købes her. Kig evt. på vore pakketilbud.

Morgenbrød kan bestilles dagen i forvejen.

Bestil morgenbrød
legeplads1.jpg
legeplads4.jpg
legeplads2.jpg
legeplads3.jpg
legeplads5.jpg
legeplads6.jpg
legeplads7.jpg
legeplads9.jpg
legeplads8.jpg
legeplads10.jpg
legeplads11.jpg

Legepladsen

Vores legeplads byder på lidt af hvert. Højst rækker rutchetårnet med flere rutchebaner. På hoppepuden kan man hoppe højt, imens der bliver spillet fodbold på banen ved siden af. Der er også både hockeybane og mooncarbane, samt minigolf, petanque og bordtennisbord.
Her er god plads til mange børn!
galleri - pool04.jpg
galleri - pool03.jpg
galleri - pool01.jpg
galleri - pool02.jpg
Pool3.jpg
Pool5.jpg
Pool1.jpg
Pool4.jpg
Pool6.jpg

Swimming Pool

På campingpladsen er der, med et badekort du får udleveret i Informationen, fri adgang til pool området for hele familien. Ved poolen er der solterrasse med liggestole og hængekøjer I kan slænge Jer i. Selve poolen består af 3 bassiner – et børnebassin, et stort bassin og et bassin hvor vandrutchebanen løber ned i.

Til dem der kan lide det, er der også en "Leg og Sprøjt" del, med vandkanoner til at skyde med og paddehatte hvor du kan få dig sig et lille brusebad . Sidst men ikke mindst, er der picnic område -  så I ikke behøver at gå langt, når sulten kalder.
Galleri - strand01.jpg
Strand.jpg
strand3.jpg
Galleri - strand04.jpg
Galleri - strand03.jpg

Stranden

Oplevelsesstranden er ikke langt væk. Der er badebro, og rig mulighed for at bade, udforske, fange krabber og fiske. Robåd eller kajak kan lejes i butikken. Ellers indbyder stranden til en god tur med hunden, og en jagt på en masse sjove sten og fossiler.

Med lidt held bliver du måske også en af dem der får set et marsvin i bølgerne - eller en nysgerrig sæl der lægger vejen forbi for at kigge på campisterne.
Galleri - udsigt03.jpg
plads1.jpg
plads4.jpg
plads3.jpg
plads2.jpg
plads6.jpg
plads5.jpg
plads7.jpg
plads8.jpg
Galleri - udsigt04.jpg
Galleri - udsigt02.jpg
Galleri - udsigt01.jpg

Fred og Ro med Udsigt

Med de mange naturlige terrasser, udsigtspunkter og hyggelige kroge, har campingpladsen noget for en hver smag. Der er plads til at side roligt og kigge ud i luften, eller ud over det blå hav til øen Hjelm. Gå en tur på pladsen og find også krogene med mulighed for både læ og skygge.

Tag evt. en picnickurv med, og find det allerbedste sted at nyde ét af dagens måltider, eller bare en lille is!