Information og retningslinjer for at forebygge spredningen af Coronavirus

 

Blushøj Camping holder åbent på normale vilkår - men vi skal naturligvis alle udvise omtanke og god fornuft, og følge de retningslinjer som myndighederne anviser.

Vi ønsker at gøre dit ophold på pladsen så sikkert som muligt. Derfor har vi sat ekstra fokus på rengøring og hygiejne for at minimere smitterisikoen.  Vi håber, at du som campist også vil medvirke til at minimere smitterisiko.

 • Der gælder en generel afstandsanbefaling på 2 meter, når det er muligt og altid mindst 1 meter.
  - specielt indendørs i informationen og kiosken
  - se opslag ved indgangsdørene til bygningerne for maks. antal personer
  - undgå kødannelse i gangarelaler i servicebygninger
   
 • mundbind eller visir skal benyttes i kiosk og information
   
 • Hold god håndhygiejne - der er mulighed for håndvask med sæbe på alle toiletter og der er opsat spritdispensere. Overvej nøje om I ikke kan bruge toiletter i vognene for at mindske smitterisikoen
   
 • Benyt den servicebygning der liggere tættest på din enhed, og altid den samme bygning.
  Vi har øget rengøringen og der er opstillet forstøverflasker med desinfektionsmiddel til brusekabine, håndvaske og toilet, som kan anvendes før og efter benyttelse af fælles faciliteter.
 • Benyt handsker når du henter vand til campingvognen

Hvis du oplever symptomer 

Hvis du oplever symptomer på COVID-19 smitte (ondt i halsen, hoste,  høj feber og Vejrtrækningsproblemer) skal du straks søge tilbage og blive i din campingenhed (campingvogn, hytte eller telt) hvorefter der via telefon (8634 1238) skal gives besked til campingpladsen. Gæsten samt dennes følge skal indenfor 2 timer forlade campingpladsen (uden campingvogn).

 

Vores almindelige afbestillingsregler gælder fortsat læs dem her:
https://booking.blushoj-camping.dk/booking/betingelser.php?language=DK