Den fælles campingpas ordning - CampingKeyEuropa

Det grønne campingpas lever stadig.

De tidligere blå skandianaviske campingpas (SCC) og de internationale gul/grøn ICC campingpas er blevet erstattet af et fælles europæisk camping kort: CampingKey Europe

Tidligere følte mange campister sig nødsaget til at have 2 campingpas, et til burg i de Skandinaviske lande og et der var gyldigt i resten af Europa. Det er denne problemstilling det nye CampingKey Europe nu gør op med.

CampingKey Europe er et samarbejde mellem de skandinaviske orginationer bag det blå SCC kort og store europæsike forbrugerorganisationer f.eks. ADAC, ANWB, DCU og FDM som hovedsaglig stod bag de gul/grøn ICC kort.

Samarbejdet betyder at næsten alle campister i Europa nu vil have et ens udseende campingpas, uanset om passet er købt i Tyskland, Holland, Frankrig eller udstedt af en af medlemsorginationerne.

Overgangen til det nye CampingKey Europe betyder, at det ikke længere er muligt at forny sit gamle blå Skandinaviske Camping pas som tidligere med et klistermærke.

Du har mulighed for at bestille et CampingKey Europa kort samtidig med at du booke en plads i vores online booking. Du kan vælge om du vil have passet sendt hjem til din privatadresse, eller om du vil afhente det på pladsen, når du ankommer.