Højt over Kattegat

Blushøj Camping - Ebeltoft 

Bløshøj - Med udsigt til hjelm

Med udsigt til Hjelm - utroligt naturskønt på spidsen af Djursland, ca. 4 km sydøst for Ebeltoft ligger Blushøj Camping. Pladsen er anlagt i terrasser (ca. 40 niveauer fra 3 til 30 m over havet) direkte ud til Kattegat. Mange af pladserne har en flot udsigt over havet - og til den historiske ø Hjelm. 

Den varierede beplantning på de mange skråninger, gør en tur rundt på pladsen til en speciel oplevelse. Her er det ikke kun campingvogne, der møder øjet, men de grønne nuancer og det vekslende lysspil i havet, der fæstner sig på nethinden.

Moderne faciliteter og aktiviteter

På Blushøj finder du naturligvis moderne faciliteter såsom swimmingpool og servicebygninger med gode badefaciliteter og køkken/opholdsstue og terrasse. I den ene servicebygning finder du endvidere vaskeri og et puslerum. 

Legepladsen er et herligt mødested for børn i alle aldre. 
På pladsen finder du desuden butik, mini-golf og petanquebane.

Hytte- og teltudlejning

Vi har 4 hytter (6-personers) til udlejning - og vil du helst være fri for rengøring efter ferien? Så klarer vi gerne slutrengøringen for dig.

Vi har også i en del af sæsonen udlejningstelte, indrettet med rigtige senge til 4 personer - samt en foldeseng. Ligesom vore hytter er teltene udstyret til 6 personer. 

Både hytter og udlejningstelte ligger centralt på pladsen - tæt på både swimmingpool og servicebygninger.

På stranden

På stranden kan børnene boltre sig - fange krabber mellem stenene, bade fra badebroen - eller I kan gå på jagt efter fossiler.  Hvis du er heldig møder du måske endda et marsvin eller en sæl der leger i bølgerne.

Fra stranden lige nedenfor pladsen - og langs kysten både mod nord og mod syd, er der en række gode fiskepladser.       

Vi har også både og kajakker, som I kan leje til en tur på vandet.

Butik

I butikken sælger vi de mest almindelige kolonialvarer, mejerivarer og friskbagt morgenbrød fra Kvickly Bageren. 

I vores campingafdeling kan I også finde at udvalg af reservedele og udstyr til Jeres telt og campingvogn. Mangler I en god flaske vin, har vi den klar i butikken - sammen med øl og sodavand fra både lokale og større bryggerier. For børnene er der både legetøj og en stor slik-afdeling, med alt hvad hjertet (og maven) begærer.

Morgenbrød kan bestilles - klik her for at bestille
 

Blushøj Camping Åbningsperiode

Sæsonen 2021 går fra fredag den 26/3 til søndag den 12/9

På ankomstdagen byder vi Jer gerne velkommen på pladsen allerede fra kl. 08:00. 
På afrejsedagen skal pladsen forlades senest kl. 13:00. ( i lavsæson dog kl 15:00) 

Ønsker I at få eftermiddagen med? At blive lidt længere og nå en sidste tur i poolen og på legepladsen? Så kan I købe en halv dag.
 


  Telte og teltvogne
  Autocamper 
 
  Hytter
 
  Udlejningstelt
  Pakker