Attraktioner


Djurs Sommerland

Tag familien med i nordeuropas største sommerland. Glæd jer til de største rutschebaner, det kæmpestore vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser

Ree Park Safari

Den store, naturskønne safaripark giver dig dyreoplevelser fordelt på fem kontinenter. Ree Park lægger vægt på, at dyrene har masser af plads i deres anlæg, til at bevæge sig og være aktive. 

Skandinavisk Dyrepark

Midt på Djursland ligger dyreparken med bjørne, ulve, moskusokser, isbjørne og mange andre af skandinaviens vilde dyr. Her er god plads til både dyr og mennesker

Munkholm Zoo

Munkholm Zoo er en meget børnevenlig zoo med mange klappe– og kæledyr. Flere gange om dagen er der dyrefremvisninger med dyrepasserne.

Kattegatcentret

I Kattegatcentret kan du blandt andet opleve store tropiske hajer blive fodret og trænet, sejle i kajak fra Nordpolen til Sydpolen, opleve 250 arter af dyr fra hele verden og lege dig til ny viden.

Den Gamle By

Den Gamle By er en seværdighed i verdensklasse og et spillevende museum, hvor man kan træde ind i danmarkshistorien. En hel by som på H. C. Andersens tid i 1800-tallet.

Fregatten Jylland

Kom ombord på verdens længste træskib. Oplev det autentiske sus fra den historiske fregat, som ligger i Ebeltoft. Hør de levende historier, mærk kanonerne blive fyret af.

Glasmuseet

Glasmuseet Ebeltoft er et aktivt museum for moderne, internationalt glas. Arbejdende glashytte og udstillinger året rundt. Museum for international moderne glaskunst.